Aroma diffúzorok a korszerű és biztonságos párologtatás eszközei


Az aromadiffúzorok a mai kor egyik leghatékonyabb párologtató készülékei. ...és nem csupán párologtató készülékek, annál sokkal többről van szó!

Mivel mindennapjaink nagyon felgyorsultak...a stresszes élet (bármennyire nem szeretnénk...) sajnos életünk részévé vált. Ebből adódóan egyre fontosabbá vált egy olyan hely, ahol megpihenhetünk, ahol feltöltődhetünk, ahol biztonságban érzethetjük magunkat.
Egyesek ezért körbejárják a világot, mások visszahúzódnak megpihenni az otthonuk melegségébe... Mivel viszont az otthonunk sokszor régi emlékek, történeésen energetikai tárháza...a megpihenés nem mindig lesz örömteli és valóban pihentető. Egyszerűen a "láthatatlan energiák ottléte" miatt... Az illatok ilyen esetekben csodálatosan segítségünkre lehetnek!!!

Igen...a tiszta, természetes illatok, melyek a növények lelkét tartalmazzák képesek számunkra új emlékeket, élményeket kialakítani ha tudatosan hívjuk őket segítségül. NAGY ÁLDÁSNAK TARTOM, hogy az illatok mindennapjaim részét képezik...velük alszom, velük ébredek!
Nagyon sokat segítenek számomra is a mindennapi nehézségek átvészelésében, a szomorúság elűzésében, a békém megtalálásában...

Ehhez viszont érdemes ma már biztonságos és korszerű eszközöket alkalmazni...több okból is!

 Az ultrahangos technológián alapuló diffúzorok víz és az olaj hozzáadásával működnek. A diffúzor megtöri a vizet és az olajat apró molekulákká, amik a tüdőnkben könnyebben felszívódnak és ezáltal nagyobb terápiás tulajdonságot biztosítanak. Az olajok, mivel oxigénmolekulákhoz kötődnek, ezekhez kapcsolódva maradnak néhány óráig, ezáltal frissítik, javítják a levegő minőségét. 

A nyugtatás és lazítás mellett térfertőtlenítésre, immunerősítésre, álmatlanság, stressz kezelésére is tökéletesen alkalmazhatóak.
Az olajok vírusölő, antibakteriális és fertőtlenítő tulajdonságai által megölik a baktériumokat, és segítenek a gombák és penészgombák semlegesítésében is, az erre alkalmas terápiás tulajdonságú illóolajok alkalmazásával. Használhatjuk meghűlés esetén inhalálásra, illetve a tüdő kapacitás növelésére, a lassú ki és belélegzésekkel.
 
Számos aroma diffúzor a szagláson történő terápián túl az ősi gyógyító módszert, a fényterápiát is alkalmazza, ami befolyásolja a hangulatot és az általános mentális egészséget.

Előnye a többi illóolaj diffúziós eljárással szemben (tea mécses, gőzpára), hogy mivel hidegpárát készít, így a hő nem károsítja az illóolajat alkotó kémiai vegyületeket, s ez által megmaradnak azok pozitív tulajdonságai.  

Az illóolaj nagyon gyúlékony anyag, ezért fokozott figyelmet igényel. Mivel a diffúzor alkalmazásánál nem kell tüzet gyújtani, így elkerülhető a tűzkár, az égés és a forrázás is.

A madebyzenTM aroma diffúzorok több funkciót egyesítenek magukban. A legújabb ultrahangos technológia alkalmazása során a készülékek minden otthon (vagy bármely más tér) elengedhetetlen kiegészítőjévé válhatnak. A vizuálisan stimuláló, multifunkcionális termékek gazdagítják környezet, megnyugtató, hűvös, illatos párát képeznek, varázslatos légkört teremtve a "helyben".
Ezek a mini víz és illat ”szökőkutak” kiváltják az elektromos légfrissítők, nádpálcás párologtatók, füstölők és légfrissítő sprayk használatát. Az azonnali illatvarázshoz mindössze desztillált vízre és a kedvenc illóolajára van szükség.
 
Az aroma diffúzor- környezetének egészséges és hatékony illatosítására alkalmazható, alkalmazza kedvenc illóolajaival. Mivel működéséhez hőforrás nem szükséges, az illóolajok hatása nem csökken.  
Mini párásító egyben, páralecsapódás nélkül hidratál és párásítja a levegőt; ideális napjaink központi fűtéses vagy klimatizált tereiben. 
Légtisztító funkciót is betölt, hiszen javítja a levegő minőségét... Mivel nem képződik füst működése során csak finom vízgőz, ezek a diffúzorok ideálisak bármilyen térben.  
Ionizáló hatása miatt „jó közérzetet serkentő” negatív ionokat juttat a levegőbe.  
Fényjáték és színes világítás jellemzi őket, élénk statikus színek, elegáns dizájn ledvilágítás és váltakozó színű hangulatvilágítás.  

Hogy az élmény még pihentetőbb legyen, minden madebyzenTM Aroma diffúzor szabadalmaztatott automata kikapcsolóval van ellátva, mely érzékeli, ha a vízmennyiség a szükséges szint alá csökken, így használatuk kisgyermekes háztartásokban, idős emberek mellett és háziállatok közelében is biztonságos!

A negatív ionok szagtalan, ízetlen és láthatatlan molekulák, melyeket bizonyos környezetben hegyekben, vízeséseknél, tengerpartokon- nagy mennyiségben lélegezhetünk be. Amikor eljutnak a véráramba, a negatív ionok olyan biokémiai reakciókat váltanak ki, melyek növelik a hangulatfelelős kémiai szerotonin szintjét csillapítva a stresszt, egyben fokozva az öröm érzését!

 Ha segítséget kérnél az alkalmazáshoz, az illóolajok kiválasztásához a jamarcsi@gmail.com címen elérhető vagyok. Ha tervezésben kérnél segítséget...szintén a jamarcsi@gmail.com címen vagyok elérhető!

A készülékekről bővebben itt lehet olvasni:







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése