Lágy, puha, intenzív nyári HyaluRon bőrápoló kezelés...Neked :-)



Minden évszaknak meg van a maga kozmetikai kezelése!

Nyáron főként a laza, lágy vizes kezelésekre vágyunk :-)

A HyaluRon kezelés egy rendkívül intenzív hidratáló kezelés, melyet bőrtípustól, kortól, nemtől függetlenül alkalmazhatunk nyáron, a nagy meleg idején.
A kezelés során alkalmazott termékek gazdagok hidratáló, nyugtató, gyulladáscsökkentő anyagokban.

A kezelés menete:

- Bőrtípusnak megfelelő arc, nyak, dekoltázs letisztítás
- Bőrtípusnak megfelelő peelingezés arc, nyak, dekoltázs területén
- A bőr előkészítése a hidratáló krémek-szérumok befogadására

- Rövid masszázs - kényeztetés a bőrnek

- Elkezdődik az HyaluRon ápolás - szérum bejuttatása a bőrbe ultrahanggal vagy hagyományos eljárással - bőrtípusnak megfelelően

- Szemkörnyék ápolás - Deep Restor Eye serum: selymes, könnyen felszívódó szemránckrém minden bőrtípus ápolására, otthoni ápolásra is javasolt. A krém-szérum formula új generációs hatóanyagokat tartalmaz, melyek a sejtek saját biológiai megújulását segítik.

- Hosszabb masszázs következik arcon-nyakon és a dekoltázson HyaluRon hidratáló krémmel, mely gazdagon tartalmaz új generációs hidratáló kivonatokat, és különböző molekulasúlyú hialuronsavat. Az új generációs hidratáló anyagok (Renovhyal, Aquaxyl), és az alacsony molekulasúlyú hialuronsav, jelentős hatást gyakorolnak a bőr szerkezetére, melyet a krémet alkalmazva, szinte azonnal észlelhetünk is. A krém előnyösen növeli a száraz, vízhiányos bőr nedvességmegtartó képességét.

- Következő lépés a több funkciós maszkok felvitele arcra, nyakra és a dekoltázsra. Az arcra az Apple Lift őssejtes maszkot, mely növényi őssejt tartalmánál fogva kiválóan nyugtatja, regenerálja a bőrt.
A nyakra a Creative Silver maszkot tesszük, mely gazdag antioxidánsiokban. A benne lévő Italine –T Plus tm paradicsom kivonat gazdagon tartalmaz lycopint, és karotinoidokat, megvéd a szabadgyökök ártalmas hatásától. A ránctalanító, tápláló krémpakolás tartalmaz még E-vitamint és gyulladáscsökkentő kaktuszkivonatot is.
A dekoltázsra a Gold Matrix pakolást tesszük, mely gránátalma kivonatot, shea vajat, avokádó olajat tartalmaz. egyedülálló többfunkciós krémpakolás.

- Végül pár mozdulattal olyan nappali krémet masszírozok a bőrbe, mely 15-ös faktorszámú fényvédőt tartalmaz, vagy alkalmazhatok a nyári szezonban elmaradhatatlan színezett fényvédő krémet is.

Ne feledjük, egy hölgy arcápolása sohasem ér véget az arc ápolásával...nyak és dekoltázs hidratálásával válik egésszé egy igazi kezelés.

Az helyes otthoni bőrápolás kialakításában is szívesen segítek.Személyes tapasztalatom és ajánlatom az, hogy maradj a realitás talaján, ha helyes bőrápolásra törekszel.
A bőrödnek megfelelő tápláló, káros anyagoktól mentes arcápolókat használj.
Figyelj a fényvédelemre.
Most a nyári időszakban is tiszta virágvizekkel pótold bőröd vízveszteségét, tonizáld és hűsítsd bőröd bármely apró részletét.(arcod, kezed, lábaid.)
...és ne szégyelj kérdezni, ha szükséges!

A kezelés anyagi vonzatáról és az időpontokról a jamarcsi@gmail.com címen lehet érdeklődni :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése