Fura vallomás :-)

Kedves Mindenki :-)

Az elmúlt hónapokban sokszor, sokan tettétek fel nekem a kérdést..."Mikor lesznek újra közös női körök?"

Nos...az elmúlt hetekben, hónapokban többször leűltem, hogy válaszoljak...nyílvánosan is...de valahogyan nem jöttek a szavak...így hagytam a dolgokat a maguk útján...

Most viszont már nem halogathatom...leűltem ismét :-)

Igyekszem rövid lenni...a"miértek" leírásával együtt :-)

Az elkövetkezendő időkben, években a Női Varázs-Műhely keretein belül nem tervezek csoportos együttléteket...legalább is nyílvánosakat biztosan nem!

KIVÉVE a zarándokutunkat, melyet viszont hagyománnyá szeretnénk/szeretnék tenni :-)

Ellentétben azzal a ténnyel, hogy csoportban minden sokkal erősebb (a széthúzó erő is...) jómagam úgy tapasztaltam az utóbbi évben, hogy egyénileg sokkal tovább lehet jutni mostanság minőségileg, mert kevesebb a "zavaró" tényező!

Az egyéni találkozások alkalmával "egy kérdés" van csupán...kíván-e a kliens valódi változást...és ezért mit és mennyit hajlandó változtatni?

Nincs alkalmazkodás...munka van és belső út! :-)

Teljesen tiszta dolognak találom és működőnek!

Egyre több mostanában a hiteltelen információ, melyeknek "formáló" erejük van...ezekhez nem szeretnék "csatlakozni"...semmilyen formában :-)

A bevált kezeléseimet, a Munay-Ki csodálatos erejét gyönyörűen tudom alkalmazni mind a saját életemben, mind pedig az egyéni kezelésekben...számomra ennél többre nincs is szükség :-)

Ha valaki szívesen csatlakozna hozzánk a "Káliban" történő JÚNIUSI zarándoklatunkhoz...várjuk szeretettel a jelentkezését egy kis ideig még...azután a lehetőség ezen a téren is bezárul!

JELENTKEZÉS: jamarcsi@gmail.com


Köszönöm a megértéseteket...

Szeretettel várlak benneteket az egyéni konzultációkon :-)

Illusztráció: saját fotó, 2016. 07.11. útban a Szent György-hegy felé
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése