Dr. Kadir Laboratorium professzionális smink családja



Szeretném bemutatni a Dr. Kadir Laboratorium professzionális smink családját 😍

 
Ezeket a termékeket azoknak szoktam ajánlani, akik ismerik, szeretik és megbíznak a Dr. Kadir minőségében és a munkámban 😍

Jómagam is ezt használom...és nagyon elégedett vagyok 😍

Az elmúlt hetek-hónapok igen stresszesek voltak az életemben, ami bárhogyan is ápoltam a bőröm...nem múltak el a sebek nyomtalanul...
Az alapozó használatakor azt vettem észre, hogy segíti a krémek hatását...nyugtatja és ápolja a bőrömet...ami lássuk be...nem jellemző a mai üzletekben kapható alapozókra!

Rendkívül igényes termékcsalád, mely nagy segítséget nyújt a smink elkésztésében otthon és a szakemberek mindennapi munkájában egyaránt.



Az egyedülálló fedést biztosító, olajmentes alapozó 6 színben áll rendelkezésre, mely színárnyalatok között találunk bronz és natúr színtónushoz közelítőket egyaránt.
Gyakorlatilag "egyé válik a bőrrel"...biztosítva annak lélegző tulajdonságát 😍

Az alapozó 15-ös fényvédőfaktort tartalmaz a számos aktív, hidratáló, anti-aging hatóanyag és igen magas ásványi anyag tartalom mellett. 
Mattító hatásuk azonnal érzékelhető, gyulladásra hajlamos vagy aknés bőrállapot esetén is nagy biztonsággal alkalmazhatóak....rendszeresen ajánlom is őket!


 
 
A korrektor tökéletesen fed és ápol, nem szárít. A szemkörnyékének a kendőzésére is kiváló. Nem ül meg sem a finom, sem a mély ráncokban. Szinte láthatatlanul korrigál. Az 5 színárnyalat (4 testszínű és zöld) hasznos kelléke az otthoni, hétköznapi sminkelésnek is.


 
A magas minőségű finish-púder kiválóan fixálja a sminket. Finom, selymes textúrája kellemes érzetet biztosít a bőrnek. Hatékonyan mattít, tartósítja a sminket anélkül, hogy szárítaná a bőrt.


A végén szeretném megmutatni a szakemberek számára készített két palettát...mert tudom, hogy olvassák a blogot 😍


A mini kollekció kifejezetten az alapozókra, a korrektorokra és egy áttetsző fedőpúderre korlátozódik.


Míg a nagy kollekció teljes professzionális munkát biztosít 😍 


Szeretném, hogy tudd...célom itt nem a termék eladása, hanem egy lehetséges segítség bemutatása, mely hasznos lehet mindenkinek, akinek fontos saját és szerettei bőrének ápolása 😍    

 
Ha úgy érzed, hogy szükséges lenne a segítségem...kérlek keress meg bátran, szeretettel várlak a kozmetikában 😍
Köszönöm ha megosztod másokkal is 😍 

Támához kapcsolható írásaim még:







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése