MAGYAR NÉGYES IKREK SZÜLETTEK! :-)

 

Kevés magyar aromaterapeuta mondhatja el magáról, hogy párjával együtt 6 hónap alatt 4 gyermeknek adott életet. Örömmel jelentjük be, hogy nekünk sikerült két fiúnak és két kislánynak is életet adni.




Hát nem gyönyörűek??? ...és az illatuk is NAGYON finom :-)) 



Belső inspirációink alapján terveztük meg a születésüket, így TERMÉSZETES képességeikkel mindenkit lenyűgöznek és segítenek. Mondhatnánk úgy is, hogy ők INSPIRÁLT TERMÉSZETES HARMÓNIÁKAT közvetítenek az emberek felé.



        Mint gondos szülők, igyekeztünk őket ünneplőbe öltöztetni, és személyiségüknek megfelelő neveket is adtunk nekik.
     Az első szülött fiú, aki a legfrissebb, a TOSZKÁN CIPRUSOK nevet kapta. Jellemét tekintve ő ugyanis a hűs toszkán hajnalok frissítő élményét idézi fel bennünk. A második egy varázslatos kislány, aki az INDIA ILLATOS VARÁZSA nevet viseli. Szerintünk ő egy különlegesen nőies, érzéki és életörömmel teli energiát közvetít majd felétek is :-))
A harmadik gyermekünk egy tapasztalt, bölcs férfi lelkét hordozza, aki a TÖLGYEK FRISS EREJE névvel tűnik ki az átlagból. Ő a magabiztosság és a férfias vonzerő fűszeres illataival vesz le mindenkit a lábáról :-)) A negyedik kedvencünk ismét egy elbűvölő kislány, aki a NARANCSILLAT PÁRIZSBAN névre hallgat. Már most vonzódik a varázslatos narancsillathoz és a szenvedélyes kalandokhoz :-)) 

Aggódunk is emiatt... :-))


Ígérjük, hogy a jövőben a fejlődésüket is nyomon követhetitek, és hamarosan a SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSRA is lehetőséget biztosítunk egy CSALÁDI NAP keretében :-)


A rendezvényen kaptok ajándékot a gyermekeinktől, HA MOST MEGOSZTJÁTOK ÖRÖMHÍRÜNKET az ismerőseitekkel! :-))



Addig is örüljetek velünk, és ha a nyári melegben olyan élményekre vágytok, amelyeket a gyermekeink napi szinten biztosítanak számunkra, akkor -  üzenetben a jamarcsi@gmail.com címen vagy a 06 20 546 6374-es telefonszámon - jelezzetek vissza :-))



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése